LEGAL FINANCE GLOBAL (legalfinanceglobal.com) is eigendom van LIBERTY 201

LEGAL FINANCE GLOBAL (legalfinanceglobal.com) is eigendom van LIBERTY 201

«Legal Finance Global» is een veilig platform om snelle oplossingen te bieden aan iedereen die financiering nodig heeft.

«Legal Finance Global», opgericht in 2007 in Frankrijk, heeft 15 jaar ervaring in financiële diensten en internationale investeringen. «Legal Finance Global» is een veilig platform om snelle oplossingen te bieden aan iedereen die financiering nodig heeft.

«Legal Finance Global» is een internationaal investeringsfonds dat gespecialiseerd is in financiële diensten en investeringen, dat financieringen verstrekt aan particulieren en professionals, en consumentenleningen verstrekt voor de behoeften van het dagelijks leven. We beheren de rijkdom van grote zakenlieden, erfgenamen van grote families en bepaalde loyale families, dit is wat ons sterk maakt, we hebben nooit gebrek aan liquiditeit en we kunnen in alle projecten investeren. We zijn partners van verschillende banken over de hele wereld en onze partnerschappen zijn solide omdat we actief zijn met de meeste van onze bankpartners. Dergelijke financiële kracht stelt ons in staat om u uw lening binnen 48 uur te verstrekken zonder onderpandvereisten en zonder administratieve rompslomp.

Wat doen we?

Onze Missie, Waarden en Motto

LEGAL FINANCE GLOBAL

Legal Finance Global is een internationale investerings- en geldlenende organisatie die financiering biedt aan particulieren en professionals, consumentenleningen verstrekt voor de doeleinden van het dagelijks leven. Als u een lening nodig hebt om uw projecten te financieren, om een appartement te kopen, om uw financiële problemen op te lossen, kunnen wij u helpen. Wij bieden financiering tegen een vast jaarlijks wereldwijd effectief tarief (TAEG) van 1 tot 5%.

Onze Missie

Wij blijven trouw aan onze missie om de wereldwijde armoede en werkloosheid terug te dringen door kredieten te verstrekken zonder een beperkte of soms rentevrije garantieverplichting aan mensen die hun projecten nodig hebben. Ook de financiering van ondernemers, ambachtslieden, projecteigenaren zonder een garantie-eis voor de realisatie van hun projecten om de werkloosheid in de wereld te verminderen.

Onze Visie

Om een betrouwbare partner van onze klanten te zijn, toegewijd aan de positieve transformaties van de wereld: deze langetermijnvisie begeleidt onze ambitie in dienst van winstgevende en duurzame groei. Als voortzetting van onze oorspronkelijke missie om « de ontwikkeling van handel en industrie te bevorderen » die meer dan 30 jaar geleden werd gedefinieerd, zetten we ons volledig in voor de positieve transformaties van economieën en samenlevingen. We blijven trouw aan onze cultuur van optimisme en vooruitgang, gedreven door de wens om onze handel en vaardigheden ten dienste te stellen van de projecten van onze klanten.

VORDERINGEN

VORDERINGEN

1. Wat is een claim ? Een claim is een instructie waarmee u uw ontevredenheid met onze samenleving, express op een of meer duidelijk geïdentificeerde onderwerpen.

2. Hoe om een claim te maken ? De vordering is verplicht in de vorm van een schriftelijke: via het contact formulier op onze site aan u beschikbaar gesteld.

3. Hoe wordt uw claim behandeld ? Wij zijn het eens ontvangst te bevestigen van uw claim binnen maximaal 10 werkdagen vanaf de datum van ontvangst. Wij zijn toegewijd om u met een reactie (positief of negatief) binnen twee maanden na ontvangst van alle elementen van uw claim.

    Hotline

    +33 7 55 54 76 26

    E-mail

    contact@legalfinanceglobal.com

    Contacteer ons