Vul ons online formulier in en een van onze adviseurs zal binnen 24 uur reageren met een financieringsvoorstel op maat van uw situatie.

  Carlos CostaLisboa (Portugal)

  Ik heb financiering gekregen van « Legal Finance Global » om mijn bedrijf op te zetten. Ik had mijn aanvraag al op verschillende plaatsen ingediend en die werd geweigerd. Dankzij « Legal Finance ». Contact: carloscostacarlos1980@hotmail.com

  Maria NagyPorto(Portugal)

  « Legal Finance Global » hielp me om al mijn leningen te consolideren in één lening (terugkoop van krediet) en gaf me vervolgens financiering om mijn projecten te realiseren. Dankzij « Legal Finance ». Contact: marianagy811@gmail.com

  Maria Gloria OrdoñezBarcelona (Spain)

  Ik ontving een lening van « Legal Finance » tegen een gereduceerd tarief voor de realisatie van mijn projecten. Ik kreeg 12 maanden aflossingsvrije periode voordat de lening werd afbetaald. Contact: vargasmariagloria8@gmail.com